autosloperij in de buurt

Autosloperij in de buurt

Heb je een auto die economisch total loss is of die na een ongeluk helaas niet meer te redden is? Dan heb je waarschijnlijk een autosloperij nodig. Een goede sloperij zorgt er niet alleen voor dat restmaterialen van je auto vernietigd worden. Hij zorgt er ook voor dat alle bruikbare materialen en onderdelen op een goede manier worden hergebruikt. Zo wordt er op een duurzame en verantwoorde manier met jouw sloopauto omgegaan.

Heel fijn, maar hoe vind je een autosloop in de buurt? Natuurlijk kun je een beetje op internet rondkijken, maar niet ieder sloopbedrijf of demontagebedrijf is even betrouwbaar. Zo kun je je auto total loss verkopen, maar krijg je helemaal geen eerlijke prijs voor het voertuig. Of wordt er wel beloofd dat er duurzaam wordt omgegaan met de materialen van je auto, maar blijkt dat in de praktijk tegen te vallen. Voorkom die problemen door te zoeken naar een auto sloop in de buurt met een certificaat van het RDW. Zo weet je zeker dat jouw sloopauto in goede handen is.

Auto-onderdelen in de buurt

Een sloopbedrijf kan niet alleen je sloopauto ophalen en deze zo goed mogelijk recyclen. Het bedrijf zorgt er ook voor dat bruikbare onderdelen van je auto weer bij een andere particulier terechtkomen. Heb je dus geen sloopauto, maar wel een auto die een kleine opknapbeurt kan gebruiken? Kijk dan of je automaterialen in de buurt kunt kopen bij een sloopbedrijf. Het voordeel van een sloopbedrijf is dat je hier voordelige tweedehands auto-onderdelen koopt. Vaak verkeren deze nog in prima staat en kunnen ze nog heel wat kilometers mee.

Bij een sloopbedrijf komen alle denkbare onderdelen voorbij. Zo kun je hier terecht voor een nieuwe startmotor, een nieuwe versnellingsbak of nieuwe remmen. Zorg er wel voor dat de onderdelen geschikt zijn voor het merk en type van je auto. Een goed, erkend demontagebedrijf kan je daar zeker mee helpen. Zo knap je je auto op voor een fractie van de prijs die je zou betalen bij een handelaar of garage.

Tweedehands banden in de buurt

Is je oude set met banden versleten en ben je toe aan een nieuwe set? Ga dan even op zoek naar een sloperij in de buurt voordat je naar de dealer van jouw automerk gaat. De kans is groot dat de lokale sloperij nog wel een voorraad banden heeft liggen. Dat gaat om zomerbanden van de grootste automerken tot winterbanden die compleet met velgen verkocht worden. Dit is een goede optie wanneer je een nieuwe set banden nodig hebt, maar wel een zachte prijs wilt betalen. De banden van veel sloopauto’s zijn nog in prima conditie, dus het is zonde om ze niet te hergebruiken. Soms hebben ze nog maar enkele honderden kilometers gereden.

Autosloperij Zwolle

Ben je op zoek naar een autosloperij in Zwolle die verantwoord omgaat met jouw sloopauto? Dan ben je bij autodemontagebedrijf de Mars aan het juiste adres. Ons terrein in Zwolle is 9.000 vierkante meter groot, met voldoende ruimte om iedere sloopauto een goede plek te geven. We zorgen ervoor dat gemiddeld 86% van het gewicht van je auto gerecycled wordt. Dat geldt voor herbruikbare onderdelen, maar ook voor oud ijzer of rubber dat geschikt is om te hergebruiken. De materialen die overblijven, vernietigen wij op een verantwoorde manier. Alle bruikbare materialen slaan we op ons terrein op en kunnen vervolgens als tweedehands onderdelen doorverkocht worden. Zo krijgt je sloopauto een tweede leven bij onze autosloperij in Zwolle.

Autosloperij Overijssel

Ben je benieuwd naar de sloopwaarde van je auto of wil je je kapotte auto gewoon kwijt bij een goede autosloperij in Overijssel? Dan is het fijn om gebruik te maken van de ophaalservice. Een goede sloperij komt jouw auto ophalen als onderdeel van de service. Dat is niet alleen handig wanneer de sloperij ver van je vandaan is, maar ook wanneer je een auto hebt die niet meer geschikt is om in te rijden. Het sloopbedrijf komt jouw auto in de hele provincie Overijssel ophalen en brengt deze naar het terrein, waar hij vakkundig gedemonteerd wordt. Zo krijg jij een mooi bedrag voor je kapotte auto, wordt hij kosteloos opgehaald en weet je dat alle bruikbare onderdelen optimaal benut worden.